Kampanj Biogas

KUND - GÄSTRIKE ÅTERVINNARE

Gästrike Återvinnare skulle informera om biogas och dess positiva effekt på miljön. CC production valde att kommunicera detta med hjälp av matavfall som fick klä in kommunens samtliga bussar och biogasbilar.

KAMPANJ ÅTERBRUK

KUND - GÄSTRIKE ÅTERVINNARE

Gästrike Återvinnare skulle informera om återbruk och dess positiva effekt på miljön. CC production valde att kommunicera detta via den samlade vikten på alla inlämnade saker. Den sammantagna vikten på 168 ton visualiserades med hjälp av en skalenlig elefant i wellpapp (vikten motsvarar 48 fullvuxna elefanter).

KAMPANJ BIOGAS

KUND - GÄSTRIKE ÅTERVINNARE

Gästrike Återvinnare skulle informera om biogas producerat av matavfall. Varje påse matavfall ger fordonsgas som räcker 4 km. Målsättningen med kampanjen var att höja dagens 9.700 till 13.700 ton. CC production valde att kommunicera detta i att det motsvarar 685 varv runt jorden.

EN SVENSK EKOLOGISK VODKA

KUND - VIRTUOUS BY NATURE

Virtuous by nature är en svensk ekologisk vodka från Järvsö. Utöver grafisk identitet och förpackningsdesign har varumärket figurerat på mässor där dess kärnvärden tydligt skulle kommuniceras.

Om CC-Production

CC-Production är en del av av Crossover Creative AB.

Vi sitter i Lumafabriken i Hammarby Sjöstad.
Fabriken stod färdig 1930 och ritades av KFAI:s arkitekter Artur von Schmalensee och Eskil Sundahl i en stram funktionalistisk arkitektur. Byggnaden räknas till en av Sveriges första funktionalistiska industrianläggningar.

Välkomna!

Adress

Ljusslingan 30 A

120 64 Stockholm

T-08 441 12 30